Wij zijn een beveiligingsorganisatie.
imac-2

Objectbeveiliging

Voor langere of korte periodes kunnen wij u professionele beveiliging op maat leveren. Onze gemotiveerde collega’s hebben jarenlange ervaring in de beveiliging. Ook kunnen zijn administratieve werkzaamheden verrichten als rapportage en alles wat samenhangt met een goede toegangscontrole en receptiedienst als rapportage, sleutel-, en pasregistratie, registreren van bezoekers en deze aanmelden, aanmaken van bezoekerspassen en zijn ook getraind in het houden van een goede visitatie van personeel en bezoekers. Daarnaast kunnen wij uw object beveiligen en bewaken met zowel de modernste beveiligings-, en surveillancesystemen, maar ook surveillance-, en controlerondes uitvoeren te voet, per auto, etc.

Ons personeel zijn gediplomeerde BHV’ers en AED gecertificeerd en kunnen dus ook de regie overnemen bij brand en ontruiming en komen door hun jarenlange ervaring snel handelen in geval bij calamiteiten. De continuïteit, orde en rusthandhaving van uw bedrijf is onze grootste zorg en hebben integri-teit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Heeft u een beveiligingsprobleem? Wij zijn het antwoord!

Vraag een vrijblijvende offerte aan tegen concurrerende tarieven!

ozgsecurity-feest

Evenementbeveiliging

Door onze jarenlange ervaring behoort het beveiligen en bewaken van zowel grote als kleine evenementen tot een van onze expertises. Het moge duidelijk zijn, dat de beveiliging van een groot popconcert een andere aanpak vereist dan een braderie of een kleine bijeen-komst. Wij maken voor ieder evenement een risicoanalyse waarin vele aandachtspunten en risico’s meegenomen worden op maat. OZG Security kan ook op dat gebied letterlijk alles voor u regelen en u een hoop zorgen omtrent de veiligheid van personen en materiaal uit handen nemen. Ook voor kleinere evenementen  zoals braderieën, open dagen, bedrijfsfeestjes en recepties kunnen wij uw evenement op een prettige en veilige manier met onze expertise veilig laten verlopen tegen schappelijke tarieven.

 

Vraagt u een vrijblijvende offerte aan.

zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is een van de specialiteiten van OZG Security. Met de juiste selectie, trainingen en samenwerking is de aanpak van Zorgbeveiliging uniek en onderscheidend. Zorginstellingen zijn vaak grote en complexe objecten waar veel mensen en goederen het object binnenkomen en verlaten. Het verloop van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers.

Onze medewerkers zijn gecertificeerde zorgverleners, breed inzetbaar en weten hoe zij met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers moeten omgaan. In geval van calamiteiten kunnen onze zorgbeveiligers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden.

De zorgbeveiligers van OZG Security kunnen zich goed inleven in de doelgroep, zij kunnen situaties goed inschatten en daar op de juiste manier op inspelen. Een goede zorgbeveiliger voorziet vaak vooraf al problemen en potentiële escalaties en weet dit door de juiste communicatie te voorkomen. Onze zorgbeveiligers bewaken de veiligheid en dragen bij aan een prettige sfeer.

Een goede zorgbeveiliger worden is lang niet voor iedereen weggelegd. Net als bij andere beveiliging disciplines vraagt ook de functie van Zorgbeveiliging om bepaalde competenties. Onze zorgbeveiligers voldoen in ieder geval aan de volgende eisen:

  • Communicatief sterk;
  • Representatief;
  • Gastvrij;
  • Doeltreffend

Meer weten over onze aanpak in de zorgbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

begraafplaats

Uitvaart Beveiliging

Indien u een uitvaart heeft en dit openbaar maakt (Kranten, Facebook, etc.) zijn er helaas lieden, die minder goede bedoelingen hebben met die wetenschap. Zij gebruiken de tijd, die u vermeldt afwezig te zijn, om zich te verrijken aan uw inboedel. Deze lieden zoeken speciaal de rouwadvertenties af voor dit doel.

Niets is zo vreselijk, dat als u thuiskomt na het pijnlijke afscheid van een geliefde, uw huis (deels) leeg en beschadigt aantreft.

Ook hier beiden wij onze expertise aan om dit te voorkomen. U kunt bij ons een beveiliger inhuren tegen speciale en lage tarieven om op uw huis te letten tijdens uw afwezigheid, zodat u niet voor vervelende en toch wel traumatische verrassingen komt te staan bij thuiskomt na zo’n treurige gebeurtenis als een rouwdienst.  Minimale afname is 4 uur.

Vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan en u zult zien, dat veiligheid niet duur hoeft te zijn!

dienst-receptie

Receptiediensten

Een receptie hebben neemt veel met zich mee. U wilt dat deze onnodige en ongewenste bezoekers buiten de deur houden. Met de mensenkennis en ervaring van onze receptie medewerkers gaat dit makkelijker en professioneler. Ook zorgen we voor diverse registraties zoals inkomend en vertrekkend bezoek. De telefooncentrale en cameratoezicht kunt u gerust door onze medewerkers laten bedienen. De receptie is een eerste indruk van uw bedrijf en vormen vaak de schakel tussen de hulpverlenende instanties (politie, brandweer) en uw bedrijf en BHV, waarbij u kunt denken aan ontruiming en andere calamiteiten. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw toegangs-controle en kunnen desgewenst uw toegangscontrole versterken met beveiligings-, en surveillancesystemen. Hierbij kunt u denken aan beveiligde nooddeuren, camerasystemen en procedures. Uw veiligheid is onze zorg!

Op wens kunnen wij ook receptioniste(s) leveren, die geen gediplomeerde beveilig(st)ers zijn, maar wel BHV gecertificeerd.

Vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen tegen concurrerende tarieven!

ozgsecurity winkel

Winkelbeveiliging

Wilt u uw winkel of een winkelcentrum beveiligen tegen dieven en andere calamiteiten? Onze beveiligers gaan professioneel te werk waardoor uw klanten een veilig gevoel hebben. De aanwezigheid van onze geüniformeerde beveiligers schrikken de dieven af en zorgen voor een gastvriendelijke plek om te gaan winkelen. De uniformen van onze beveiligers stralen autoriteit uit waardoor de onrust automatisch verminderd. Bij agressie en ongewenst gedrag kunnen onze beveiligers de situatie snel onder controle krijgen, en deze behouden.

Ook nemen zij uw zorg uit handen bij de afwikkeling van bijvoorbeeld winkeldiefstal (alarmeren van de politie en afwikkeling van de aanhouding).

Vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan tegen aantrekkelijke tarieven!

ozgsecurity verkeers

Verkeersregelaars

Ook voor verkeersregelaars voor het regelen van het verkeer bij verbouwing van uw pand en uw evenement, waarbij het verkeer omgeleid of geregeld dient te worden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over gediplo-meerde en ervaren verkeersregelaars die aan alle normen voldoen en een verkeerschaos en gevaarlijke verkeerssituaties rondom uw pand of evenementen kunnen voorkomen.

Vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan!

ozgsecurity bouw

Bouwplaatsbeveiliging

We kunnen er niet meer omheen. Ieder jaar ontstaan er weer schades in de bouw door inbraak, diefstal en vandalisme. De materiële schades zoals: gestolen koper, stroomkabels of geforceerde hekken en sloten kunnen goed worden beperkt door onze gespecialiseerde beveiligers. De schade bestaat niet alleen uit materiële schade maar ook bestaat de kans dat u immateriële schade wilt beperken. Dit kan leiden tot personeel en onderaannemers, die vertraging oplopen in hun werkzaamheden en projecten, dat tot overschrijding van deadlines en opleverdata kan leiden.

Ook kunnen zij toezien op naleving van de veiligheidsvoorschriften en zodoen-de bedrijfsongevallen, die veel geld kosten en ongemakken met zich meebrengen in belangrijke mate beperken en voorkomen.

Vraagt u vrijblijvend een offerte bij ons aan tegen concurrerende tarieven!

ozgsecurity haven

Havenbeveiliging

Wij leveren ISPS gecertificeerd beveiligingspersoneel t.b.v. het beveiligen van havens. Ons personeel is op de hoogte van de laatst geldende beveiligingsvoor-schriften en regels, zodat wij erop kunnen toezien, dat uw personeel haar werkzaamheden veilig kan verrichten en zodoende veel bedrijfsongevallen kan voorkomen, waar anders vaak veel onkosten en stilleggen van werkzaamheden wegens onderzoek mee gepaard gaan.

Uiteraard beveiligen en bewaken wij ook uw goederen, panden en schepen tegen externe subversieve activiteiten om de continuïteit van uw bedrijf te kunnen garanderen en eventueel reeds ontstane schade te beperken. U heeft een beveiligingsprobleem? Wij zijn de oplossing!

Vraagt u vrijblijvend een offerte aan en u zult zien, dat goede beveiliging niet duur hoeft te zijn!

Vakantie Beveiliging

Ook voor de modale burger met een gemiddeld inkomen kunnen wij wat betekenen. Bijvoorbeeld als u met vakantie gaat, dan is uw woning toch vaak 2 weken of langer onbewoond. Inbrekers hebben dat snel door, aangezien zij voor een inbraak het huis vaak eerst een poosje observeren. Niets is zo erg, als u na een ontspannen vakantieperiode bij thuiskomst weer in de stress raakt, omdat uw huis leeggeroofd is en de (immateriële) schade vaak hoger is dan de ontvreemde artikelen. Ondanks degelijk hang-, en sluitwerk.

Ook hier bieden wij de gepaste oplossing. Tegen een schappelijk tarief kunnen wij op gezette tijden uw woning extern (desgewenst ook intern) controleren op braakschade en ook uw kooi, aquarium en terrariumdieren die thuisgebleven zijn, verzorgen. Mocht er ondanks onze goede zorg toch ingebroken worden, dan handelen wij de eerste acties af, zoals het alarmeren van de politie en/of andere hulpverlenende instanties en zullen wij u ook in kennis stellen. U hoeft dan niet op stel en sprong uw vakantie te onderbreken in de meeste gevallen.

Vraagt u vrijblijvend onze offerte aan en u zult zien, dat veiligheid niet duur hoeft te zijn!

ozgsecurity hotel

Hotelbeveiliging

Onze ervaren hotelbeveiligers kunnen uw hotel en gasten beveiligen bij bepaalde omstandigheden en ongenodigde gasten. Ook helpen onze beveiligers met assisteren en ontvangen van uw gasten. Het verrichten van preventieve controlerondes en toezicht d.m.v. camerabewaking, waardoor de veiligheid gegarandeerd is, zijn de standaard werkzaamheden van onze beveiligers. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat onze hotelbeveiligers klant- en servicegericht te werk gaan. Ook kunnen wij faciliteren in beveiligings-, en surveillancesystemen.

Desgewenst kunnen wij uw receptie bemannen met professionele receptio-niste(s).

Vraagt U vrijblijvend een offerte bij ons aan tegen concurrerende tarieven!

OSG-Security_transparent
OZG Security

Door jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche zijn wij in staat om u een compleet pakket aan diensten aan te bieden. Elke opdracht verschilt, brengt meer of minder risico met zich mee en heeft andere behoeften. Laat u vrijblijvend adviseren voor de beste oplossing.

KvK nr. 74503502
Kantoor 010 237 13 89  ( 24/7 bereikbaar )
Email info@ozgsecurity.nl

Copyright 2018 Ozg Security. Website ontwikkeld door Ntict