Evenementbeveiliging

Door onze jarenlange ervaring behoort het beveiligen en bewaken van zowel grote als kleine evenementen tot een van onze expertises. Het moge duidelijk zijn, dat de beveiliging van een groot popconcert een andere aanpak vereist dan een braderie of een kleine bijeen-komst. Wij maken voor ieder evenement een risicoanalyse waarin vele aandachtspunten en risico’s meegenomen worden op maat. OZG Security kan ook op dat gebied letterlijk alles voor u regelen en u een hoop zorgen omtrent de veiligheid van personen en materiaal uit handen nemen.

– Evenementenbeveiliging voor alle soorten evenementen, van klein tot groot, zoals congressen, persconferenties, sportevenementen, tentoonstellingen, concerten en stadsfestivals.
– Flexibele aanpak afhankelijk van de omvang van het evenement; variërende aantallen beveiligers op basis van behoefte, van slechts twee voor een persconferentie tot honderden voor grootschalige evenementen zoals Koningsdag.
– Goed opgeleide beveiligers met ervaring om de veiligheid van elk evenement te waarborgen.
– Levering van gastheren/vrouwen voor kaartcontrole en beveiliging tegen ongewenste bezoekers.
– Bewustzijn van potentiële risico’s, van onverwachte incidenten tot mogelijke crisissituaties, en de expertise om snel en doeltreffend in te grijpen.
– Preventieve werking van beveiliging helpt bij het voorkomen van ongewenste situaties en draagt bij aan de veiligheid van het evenement.
– Dynamische aanpak van evenementenbeveiliging, voortdurend aangepast aan de veranderende omstandigheden en potentiële bedreigingen, met behoud van ervaring in het omgaan met verschillende situaties.

Betrouwbaar en bewezen

Experts en medewerkers

Betaalbare tarieven