Havenbeveiliging

Wij leveren ISPS gecertificeerd beveiligingspersoneel t.b.v. het beveiligen van havens. Ons personeel is op de hoogte van de laatst geldende beveiligingsvoor-schriften en regels, zodat wij erop kunnen toezien, dat uw personeel haar werkzaamheden veilig kan verrichten en zodoende veel bedrijfsongevallen kan voorkomen, waar anders vaak veel onkosten en stilleggen van werkzaamheden wegens onderzoek mee gepaard gaan.

Uiteraard beveiligen en bewaken wij ook uw goederen, panden en schepen tegen externe subversieve activiteiten om de continuïteit van uw bedrijf te kunnen garanderen en eventueel reeds ontstane schade te beperken. U heeft een beveiligingsprobleem? Wij zijn de oplossing!

– Een haven is een cruciaal toegangspunt met grote goederenstromen en personeel, waardoor het moeilijk is onregelmatigheden op te merken.
– De ISPS-Code is opgericht voor beveiliging van schepen en havens om criminele activiteiten en terreurdreigingen te verminderen.
– De Havenbeveiligingswet in Nederland implementeert deze code.
– OZG Security biedt op maat gemaakte havenbeveiligingsdiensten, inclusief snelle inzet van beveiligers, toegangscontrole, inspecties, opstellen van beveiligingsplannen en technologische inzet zoals camera’s en drones.
– Hun focus ligt op het coördineren van beveiligingsmaatregelen voor maximale effectiviteit.

 

 

Klik hier Vraagt u vrijblijvend een offerte aan en u zult zien, dat goede beveiliging niet duur hoeft te zijn!

Betrouwbaar en bewezen

Experts en medewerkers

Betaalbare tarieven