Over Ons

Veiligheid staat voorop!

We hanteren een proactieve en holistische benadering die zich richt op klanten, werknemers, objecten en bezoekers.
Wij zijn dynamisch en flexibel particuliere beveiligingsorganisatie. Wij richten ons op de wensen van de klant om als professionele organisatie de hoogste kwalitatieve dienstverlening te leveren. Immers, kwaliteit is onze identiteit! Het huidige dienstenpakket van OZG security voorziet in alle voorkomende beveiligingsmaatregelen. Dit betekent dat wij medewerkers kunnen leveren voor alle beveiligingswerkzaamheden, gebaseerd op de behoeften van uw bedrijf of organisatie.
Hoe werken wij?

Wij werken volgens het “one-stop-shopping” principe. Dit betekent dat u als klant met ons één aanspreekpunt heeft, met gedegen kennis van zaken, voor al uw beveiligingsvraagstukken. Hierbij zijn “Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Continuïteit” van essentieel belang.

OZG security wil in de communicatie met u helder maken wat uw behoeften zijn. OZG security maakt alleen afspraken die wij gegarandeerd kunnen nakomen.

OZG security is een door het Ministerie van Justitie toegelaten particuliere beveiligingsorganisatie (ND3990) en is als zodanig bevoegd voor het verrichten van geüniformeerde beveiligingswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, overheden en semioverheden. De beveiligingswerkzaamheden worden uitgevoerd door representatieve, vakbekwame en gemotiveerde beveiligers, m/v. Vanzelfsprekend zijn al onze beveiligingsmedewerkers en verkeersregelaars in het bezit van erkende diploma’s & certificaten. 

Beveiligingsbeambten en Verkeersregelaars van OZG security zijn professionals op hun vakgebied. Zij zijn geselecteerd op basis van stabiliteit, assertiviteit, zelfstandigheid, initiatief en analytisch vermogen. Daarom zijn onze mensen geselecteerd en getraind om te adviseren, te constateren, te signaleren, en vooral te beschermen.