Receptiediensten

Een receptie hebben neemt veel met zich mee. U wilt dat deze onnodige en ongewenste bezoekers buiten de deur houden. Met de mensenkennis en ervaring van onze receptie medewerkers gaat dit makkelijker en professioneler. Ook zorgen we voor diverse registraties zoals inkomend en vertrekkend bezoek. De telefooncentrale en cameratoezicht kunt u gerust door onze medewerkers laten bedienen. De receptie is een eerste indruk van uw bedrijf en vormen vaak de schakel tussen de hulpverlenende instanties (politie, brandweer) en uw bedrijf en BHV, waarbij u kunt denken aan ontruiming en andere calamiteiten. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw toegangs-controle en kunnen desgewenst uw toegangscontrole versterken met beveiligings-, en surveillancesystemen. Hierbij kunt u denken aan beveiligde nooddeuren, camerasystemen en procedures. Uw veiligheid is onze zorg! Op wens kunnen wij ook receptioniste(s) leveren, die geen gediplomeerde beveilig(st)ers zijn, maar wel BHV gecertificeerd.

Hier zijn de belangrijkste punten van het inhuren van een receptiediensten:

Diversiteit in Taken: De taken van een receptionist variëren afhankelijk van organisatorische behoeften en veiligheidsanalyses. Dit omvat het verwelkomen van bezoekers, beantwoorden van telefoons, ontvangen van goederen en behandelen van post.

Toegangscontrole: De receptionist kan ook toegangspassen verstrekken, waarbij nauwkeurige administratie essentieel is om toegang tot het pand te registreren.

Surveillance en Beveiliging: Een beveiliger-surveillant voert actief toezicht uit op medewerkers, bezoekers en de omgeving, inclusief brand- en sluitrondes en het openen en sluiten van het pand.

Veiligheidsgevoel Verhogen: Het inschakelen van receptiebeveiligers verhoogt het veiligheidsgevoel van medewerkers en bezoekers. Objectbewaking is ook beschikbaar, zelfs 24/7 indien nodig.

Aanpassing aan Specifieke Behoeften: Beveiligers kunnen EHBO/BHV-certificering hebben en dagelijks toezicht houden op bedrijfsterreinen naast hun beveiligingstaken.

Beveiligingsadvies en Aanpassing: Ervaren beveiligingsadviseurs analyseren de behoeften van een organisatie en passen beveiligingsoplossingen aan. Er wordt aandacht besteed aan zaken die mogelijk over het hoofd zijn gezien.

Aanpassing van Diensten: Flexibele diensten voor receptie- en baliewerkzaamheden, overdag, ’s avonds of ’s nachts, inclusief afzonderlijke dagdelen.

Receptiebeveiligers op Locatie: Professionele ontvangst van bezoekers, getraind om incidenten te voorkomen en te beheersen, en een garantie voor kwaliteit en representativiteit.

Uitbestedingsvoordelen: Voordelen van uitbesteding omvatten vriendelijk, representatief en daadkrachtig personeel, flexibele werktijden en dekking bij ziekteverlof zonder extra moeite voor de werkgever.

Direct Inhuren: Mogelijkheid om direct receptiebeveiligers in te huren met een breed scala aan taken, van ontvangst tot administratieve ondersteuning en veiligheidsprocedures.

 

Betrouwbaar en bewezen

Experts en medewerkers

Betaalbare tarieven