Objectbeveiliging

Voor langere of korte periodes kunnen wij u professionele beveiliging op maat leveren. Onze gemotiveerde collega’s hebben jarenlange ervaring in de beveiliging. Ook kunnen zijn administratieve werkzaamheden verrichten als rapportage en alles wat samenhangt met een goede toegangscontrole en receptiedienst als rapportage, sleutel-, en pasregistratie, registreren van bezoekers en deze aanmelden, aanmaken van bezoekerspassen en zijn ook getraind in het houden van een goede visitatie van personeel en bezoekers. Daarnaast kunnen wij uw object beveiligen en bewaken met zowel de modernste beveiligings-, en surveillancesystemen, maar ook surveillance-, en controlerondes uitvoeren te voet, per auto, etc.

Ons personeel zijn gediplomeerde BHV’ers en AED gecertificeerd en kunnen dus ook de regie overnemen bij brand en ontruiming en komen door hun jarenlange ervaring snel handelen in geval bij calamiteiten. De continuïteit, orde en rusthandhaving van uw bedrijf is onze grootste zorg en hebben integriteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan.

Hier zijn de belangrijkste punten van het inhuren van een objectbeveiliger:

Noodzaak van extra beveiliging: Bij alarmen, evenementen of plotselinge beveiligingsrisico’s kan een objectbeveiliger van toegevoegde waarde zijn.

Voordelen van objectbeveiliging: Het inhuren van een objectbeveiliger kan helpen bij het voorkomen van criminaliteit, handhaven van veiligheid en het bieden van een gerust gevoel aan klanten en werknemers.

Beveiliging op locatie: Objectbeveiligers bieden niet alleen bescherming tegen externe bedreigingen, maar ook brandveiligheidsondersteuning en toegangscontrole in commerciële centra.

Efficiëntie van 24/7 beveiliging: Continue beveiliging door objectbeveiligers wordt gezien als effectiever bij het afschrikken van criminelen en het vergroten van klant- en werknemersveiligheid.

Verschillende capaciteiten van beveiligers: Bewakers hebben verschillende trainingen en verantwoordelijkheden, variërend van observatie tot het ingrijpen bij criminele activiteiten, afhankelijk van het niveau van training en wettelijke bevoegdheden.

Preventie en reactie: Objectbeveiligers zijn getraind om preventieve maatregelen te nemen en snel en efficiënt te reageren in onveilige situaties, wat van vitaal belang is bij het waarborgen van veiligheid.

Meer dan alleen beveiliging: Bewakers kunnen ook andere taken uitvoeren, zoals het begeleiden van mensen, assisteren bij noodgevallen en klantgerichte interactie.

Belang van professionele beveiliging: Het inhuren van beveiligers biedt niet alleen bescherming, maar toont ook de toewijding van een bedrijf aan de veiligheid van klanten en werknemers.

Directe actie en snelle reactie: Bewakers kunnen snel reageren op bedreigingen, wat essentieel is om schade te voorkomen en mensen en eigendommen te beschermen.

Waardering voor beveiligingspersoneel:
De rol van beveiligers wordt vaak onderschat, maar hun inzet en verantwoordelijkheid zijn cruciaal voor het handhaven van veiligheid.

 

Betrouwbaar en Bewezen

Experts en Medewerkers

Betaalbare tarieven